Vernieuwde website Talenbureau Roel Willems

Met trots presenteer ik mijn vernieuwde website duitstalenbureau.nl
Roel Willems

In januari 2013 ben ik mijn eigen Duits Talenbureau begonnen. Na jarenlange ervaring als docent Duits op de middelbare school kwam ik er steeds meer achter dat mijn echte passie ligt bij het verzorgen van cursussen Duits aan cursisten die echt gemotiveerd zijn om (beter) Duits te leren. Daarom ben ik Incompany zakelijke cursussen Duits bij bedrijven en cursussen Duits aan particulieren gaan geven.

Ik ben niet ver van de grens geboren en de Duitse taal en Duitsland spraken mij op de middelbare school al aan. Na een studie bedrijfseconomie en een docentenopleiding Duits heb ik jaren voor de klas gestaan. Vanwege de combinatie bedrijfseconomie, Duits en mijn ervaring in het reguliere onderwijs kan ik mij goed verplaatsen in zowel bedrijven die behoefte hebben aan taalcursussen als in de cursisten. Ik vind het belangrijk om mij zowel aan te passen aan de behoeften van het bedrijf als aan de cursisten en geef op een niet schoolse manier cursus. Als Nederlander die vloeiend Duits spreekt weet ik precies waar Nederlanders tegenaan lopen in de Duitse taal.

Mijn cursussen zijn geschikt voor alle taalniveaus, zowel voor cursisten met ervaring met het Duits als aan cursisten met weinig achtergrond in het Duits. Of ik nu cursus geef aan secretaresses of de directeur: mijn cursussen zijn altijd maatwerk en ik pas mijn programma aan de wensen van uw bedrijf en de cursisten aan. Ik stel aan de hand van een intake vast wat uw leerdoelen zijn.

Wilt u voor uw personeel een zakelijke training Duits op maat door een betrokken, flexibele en professionele taaltrainer? Zowel individueel als aan groepen tot 8 personen? Ik ben flexibel qua locatie en werktijden (in Midden, Zuid en Oost Nederland en eventueel ook in de avonduren).

Kijkt u eens op mijn nieuwe website www.duitstalenbureau.nl of stuurt u mij een mail op roel.willems@duitstalenbureau.nl of bel me op telefoonnummer 06 176 96 052.

Vriendelijke groet,

Roel Willems