Wat zeggen cursisten over
Duits Talenbureau Roel Willems?

Roel is een sympathieke man die zijn wijze van taaltrainen aanpast aan de behoeften en stijl van de leerling/klant. Voor mij betekende dat vooral veel spreekvaardigheid oefenen. Daarbij zet hij ook zijn eigen accenten. Zo is hij ervan overtuigd dat de uitspraak echt goed moet zijn. Verder heeft Roel me veel goede tips gegeven hoe ik het beste de grammatica kon aanleren. Eenmaal in Zwitserland heb ik veel complimenten gekregen voor mijn goede Duits. Super.

Roel Willems is een ervaren en getalenteerde taaltrainer Duits. Hij heeft een aantal opdrachten voor de Taaltrainer naar volle tevredenheid van onze klanten afgerond.

Roel is een gedreven trainer Duits. Hij is een geduldige motivator met oog voor persoonlijke doelen en leerstijlen van zijn cursisten. Met de nodige humor maakt hij de Duitse taal en cultuur tot een leuke en interessante uitdaging!

Roel heeft mij zeer goed geholpen met het verbeteren van mijn Duitse taalkennis. Om in Duitsland als arts te mogen werken, moest ik op niveau B2 van het ERK komen. Dat is mede dankzij de hulp van Roel prima gelukt. Sinds ik in Duitsland werkzaam ben krijg ik complimenten over mijn Duits en in het bijzonder mijn uitspraak, waar we veel aandacht aan besteed hebben, in het bijzonder. We hebben niet alleen aandacht besteed aan de taal, maar ook de cultuur en gebruiken in Duitsland zijn aan bod gekomen. De lessen waren erg prettig, met een rustige en duidelijke uitleg. Prima afgestemd op mijn specifieke behoefte en niveau!

Ik ben erg geholpen met de lessen van Roel. Als beginner heb ik de basis van de Duitse taal goed onder de knie gekregen.
Roel is een deskundig docent en prettig in de omgang. Hij heeft veel geduld en let goed op je uitspraak. Ik had zelf niet veel behoefte om diep op grammatica in te gaan en vond het prettig dat Roel hier rekening mee gehouden heeft. Top!

Vanwege groei van onze Duitse vestiging, was er bij ons de behoefte aan een training Duits bij meerdere personen. Roel heeft bij ons intern zowel in groepsverband, als één op één Duitse training verzorgd. Alle deelnemers waren hier zeer positief over. Interactief, het niveau afgestemd op de doelgroep, afwisselend en doelgericht. Het belangrijkste: Unsere deutsche Sprache hat sich richtig verbessert!

Ik heb goed met Roel kunnen samenwerken. Roel leert je in zijn Duitse lessen niet alleen Duits en de Duitse grammatica, maar hij wil goed begrijpen in wat voor een bedrijfstak je werkt, wat je precies nodig hebt en wat je doelen zijn die je met je cursus Duits wilt bereiken. Deze praktische manier van lesgeven heeft het voor mij tot een plezier gemaakt om mijn Duits aanzienlijk te verbeteren.

Roel is een ervaren taaltrainer Duits met een goede kennis van de Duitse taal en daarnaast kennis van de Duitse cultuur. Wat opvalt is dat Roel doelgericht is, maar niet per se vasthoudt aan de traditionele manier van lesgeven. Hij staat open voor nieuwe inzichten en dat maakt de manier van lesgeven afwisselend en interessant.

Roel was mijn trainer Duits voor een aantal maanden. Nadat ik eerder een negatieve ervaring had opgedaan met een andere trainer, was ik wat bang om opnieuw, één op één, een training te volgen. Dit ging echter vanaf het begin super! Roel luistert goed, is geduldig en past de training volledig aan, aan wat ik en de werkgever als doel vastgesteld hebben. Ik kan Roel daarom zeker aanbevelen.